avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fratii conspira impotriva mea inainte de partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fratii conspira impotriva mea inainte de partaj

Suntem patru frati mostenitori cu o masa succesorala formata din casa parinteasca si terenuri agricole.

Cei trei frati ai mei au conspirat impotriva mea, fara eu ca sa aflu sau sa ma instiinteze, ca doi dintre ei sa se mute in casa parinteasca iar celui de-al treilea sa i se cedeze in schimbul partii la casa teren agricol.

Am incercat in nenumarate randuri, de-a lungul a patru ani sa ii chem amiabil la partaj dar ei refuza categoric de fiecare data.

Am hotarat sa merg in instanta si as vrea sa stiu ce se va intampla cu casa din moment ce doi dintre frati deja locuiesc in ea(si au facut si anumite modificari fara sa ma instiinteze) de patru ani, iar cel de-al treilea frate se foloseste de terenurile agricole.

Eu vreau sa iau la partaj cota mea parte dar fratii nu sunt de acord.
Ce se va intampla in instanta in acest caz?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:10, 17 Octombrie 2024
Probabil o sa fiți despăgubit, valoarea imobilului urmând sa se stabilească printr -o expertiza tehnica judiciara.E greu de crezut ca imobilul poate fi împărțit în natura dar acest lucru îl va stabili expertul.Toata situația trebuie sa o discutați cu un avocat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În urma decesului părinților din urmă cu câțiva ... Gabriel 70 Gabriel 70 Bună ziua. În urma decesului părinților din urmă cu câțiva ani, suntem trei frați dintre care doi locuim în casa părintească, dar nu avem vreun act ... (vezi toată discuția)
Mostenire guia marin guia marin Buna-seara. Tatal meu a decedat in anul 1992. In urma succesiunii mama si noi 3 frati am mostenit fiecare 3/12 din casa parinteasca. Mama mea este de ... (vezi toată discuția)
Succesiune sistemonline sistemonline Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Suntem 4 frati si de la parintii nostri a ramas o casa si cateva terenuri agricole. Doi dintre fratii mei ... (vezi toată discuția)