avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar/ plata cu ora/ Adeverinta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar/ plata cu ora/ Adeverinta

Bună seara, aș dori să știu, de cand la " plata cu ora" in învățământ, au fost reținute și plătite contribuții ? Am înțeles că înainte de. 1989 nu s- au plătit. Am solicitat Adeverință conf.Anexei 6 din Legea 360/ 2023 pt veniturile suplimentare ( membru în diferite comisii de examene, al XIII- lea salar, etc.pe care le- am avut începând cu 1990, răspunsul fiind negativ, pt că "doar după 2003 s- au plătit contribuții... Puteți, va rog, să îmi lămuriți, aceste neclarități - de când s- au plătit contribuții pt prof. in aceste situații?Mulțumiri alese.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 18 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, dupa 2003 s-au platit contributiile. ..odata cu intrarea in vigoare a Codului Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca pentru sporurile nepermanente,din statele de plata nu reiese ... cristealidia cristealidia Daca pentru sporurile nepermanente,din statele de plata nu reiese ca s-au plătit contributii asigurari sociale,ci doar impozit,acestea intra in calcul la ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare invatamant - pensie Radu Cristian Radu Cristian Buna ziua, Sotia mea urmeaza sa se pensioneze pt. limita de varsta la 01.09.2010 din invatamant. Este angajata la un liceu cu grad definitiv. I s-a eliberat o ... (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu Ionescu15 Ionescu15 De cand a inceput sa se acorde al 13-lea salariu in invatamant si conform carei legi? (vezi toată discuția)