avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar/ plata cu ora/ Adeverinta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar/ plata cu ora/ Adeverinta

Bună seara, aș dori să știu, de cand la " plata cu ora" in învățământ, au fost reținute și plătite contribuții ? Am înțeles că înainte de. 1989 nu s- au plătit. Am solicitat Adeverință conf.Anexei 6 din Legea 360/ 2023 pt veniturile suplimentare ( membru în diferite comisii de examene, al XIII- lea salar, etc.pe care le- am avut începând cu 1990, răspunsul fiind negativ, pt că "doar după 2003 s- au plătit contribuții... Puteți, va rog, să îmi lămuriți, aceste neclarități - de când s- au plătit contribuții pt prof. in aceste situații?Mulțumiri alese.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 18 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, dupa 2003 s-au platit contributiile. ..odata cu intrarea in vigoare a Codului Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca pentru sporurile nepermanente,din statele de plata nu reiese ... cristealidia cristealidia Daca pentru sporurile nepermanente,din statele de plata nu reiese ca s-au plătit contributii asigurari sociale,ci doar impozit,acestea intra in calcul la ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta cu venituri cu caracter nepermanent pinteapetru@yahoo.com pinteapetru@yahoo.com Buna ziua. In luna februarie 2025 urmeaza sa ies la pensie de limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare datorita faptului ca am lucrat 15 ani si 11 ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare invatamant - pensie Radu Cristian Radu Cristian Buna ziua, Sotia mea urmeaza sa se pensioneze pt. limita de varsta la 01.09.2010 din invatamant. Este angajata la un liceu cu grad definitiv. I s-a eliberat o ... (vezi toată discuția)