avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită La o contestatia de executare silita am primit o parte ...
Discuție deschisă în Executare silită

La o contestatia de executare silita am primit o parte din bani ...

La o contestatia de executare silita am primit o parte din bani prin hotarare definitiva . Exista posibilitate prin raspundere delictuala sa obtin restul de bani.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 09:36, 23 Octombrie 2024
Nu stim despre ce este vorba...
Cum credeți ca va poate răspunde cineva atât timp cât dvs exiplicati atât de sumar situația.?
Am garantat cu un bilet la ordin un imprumut bancar.in anul 2007.Din cauza inflatiei din 2009,nu s-a mai platit creditul societate a fost vanduta,iar biletului la ordin ii trecuse scadenta cu patru luni.Banca solicita executare silita printr-o cerere innadmisibila a biletului la ordin.Jjudecatori aproba abuziv incuviintarea care se judeca 71/2 ani.si castiga banca si cesionarul. Intre timp a fost achitata suma biletului la ordin. Am facut apel si am castigat dar instanta a acordat o suma de bani in mod aleatoriu,deoarece dosarul avea 2000de file cu date ale bancii si cesionarului contradictorii,cum au fost si cele trei expertize contabile facute fara rost deoarece biletul era decazut de a fi completat si prescris. Suma data de instanta nu include dobanda si lipsesc in jur 8000 lei in detrimentul meu.Doresc pe langa restituirea banilor prin raspundere delictuala si daune morale pentru cei 71/2 si 60 de termene de judecata.Instanta de fond a avantajat pe fata abuzurile bancii si ale cesionarului
multumesc
Nu putem analiza speta unui dosar de 60 de termene din 10 randuri. Ce a dat, s-a dat. Ce nu, a fost considerat nedatorat. Nu cunosc cum s-a pronuntt instanta pe dobanda, daca a respins sau nu s-a pronuntat... regret, nu pot analiza.
Nu se pot cere daune morale ca a durat prea mult procesul... nu imi este clar ce doriti. Ati cerut banii, vi s-a dat o parte din ei. S-a pronuntat pe asta, nu mai cereti de cateva ori pana obtineti ce v-ati propus, nu merge asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cautarea unei solutii ... daca exista radu.popa radu.popa Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In anul 2008 am incheiat un contract de leasing pentru o masina in urmatoarele conditii: - pretul autoturismului nou - ... (vezi toată discuția)
Scutire de timbru judiciar. actiune in raspundere civila delictuala. daune morale. ANDREI POP ANDREI POP In ce conditii se poate obtine amanarea ori scutirea de taxa de timbru, deoarece C.P.Cic. reglementeaza doar sumar acest subiect ???--nu am gasit exemple in ... (vezi toată discuția)
Doresc un raspuns pertinent..!!! Manole Dumitru Manole Dumitru Notiunea de creanta cum se poate interpreta ? Ca, ar fi similar cu \"daunele materiale\"? Sau sunt doua notiuni distincte? Cum se poate interpreta? disp. ... (vezi toată discuția)