Terenul din curte Buna ziua.
Doresc sa aflu cum si unde ma pot adresa ptr . a afla ce datorii si suma de plata am (ptr cativa metri de curte aflata in folosinta cu alti locatari). Am adresa pe CI la adresa respectiva dar nu locuiesc acolo .
Mentionez ca ICRAL Foisor nu mai exista , ptr ca l-am cautat acum 4 ani si am fost informata de la registratura ca ei nu se mai ocupa cu terenurile si locuintele din sectorul 2. Iar ei nu cunosc unde sa ma adresez .Imobilul nu are asociatie de locatari.
Vecinii mei spun ca ei au notificari ,dar mie nu mi-a venit niciodata o notificare ca am de plata ceva ,sau sa fac un contract cu cei care incaseaza bani ptr curte. Cat timp plateam chirie la ICRAL si dupa se ocupa sotul meu de plati .dar el a decedat cu multi ani in urma . Ce pasi trebui sa urmez ? Va multumesc.
Bună ziua! De văzut ce aveți în acte. Vă apare în cartea funciară dreptul de foloșință asupra terenului? Care este actul generator al acestui drept de foloșință? Vecinii de la cine au primit notificări? Nu cunosc situația particulară la Sectorul 2, dar de la Primărie ar trebui să vă poată oferi informații.
Pud aprobat ilegal
marius12
Buna Ziua! am si eu o problema cu primaria sec 2 am cumparat o casa pe legia 112 si terenu e cu chirie #-o
un vecin a spart gardul meu si a intrat in curte ... (vezi toată discuția)