avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Terenul din curte Buna ziua. Doresc sa aflu cum si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Terenul din curte Buna ziua. Doresc sa aflu cum si unde ma pot ...

Terenul din curte Buna ziua.
Doresc sa aflu cum si unde ma pot adresa ptr . a afla ce datorii si suma de plata am (ptr cativa metri de curte aflata in folosinta cu alti locatari). Am adresa pe CI la adresa respectiva dar nu locuiesc acolo .
Mentionez ca ICRAL Foisor nu mai exista , ptr ca l-am cautat acum 4 ani si am fost informata de la registratura ca ei nu se mai ocupa cu terenurile si locuintele din sectorul 2. Iar ei nu cunosc unde sa ma adresez .Imobilul nu are asociatie de locatari.
Vecinii mei spun ca ei au notificari ,dar mie nu mi-a venit niciodata o notificare ca am de plata ceva ,sau sa fac un contract cu cei care incaseaza bani ptr curte. Cat timp plateam chirie la ICRAL si dupa se ocupa sotul meu de plati .dar el a decedat cu multi ani in urma . Ce pasi trebui sa urmez ? Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
Consuelax9., utilizator
Cel mai recent răspuns: Consuelax9. , utilizator 10:46, 18 Octombrie 2024
Cautati in actele sotului si vedeti ce plate si unde sau adresati-va unui avocat cu actele. Nu se intelege ce datorii, o fi impozit sau chirie? Intrebati la primarie, cereti unui vecin o poza dupa notificarea lui...
Vă multumesc pentru raspuns.
Este propietate personala ,platesc si terenul de sub casa.
Nu am documentele sotului,am doar cele de mostenire ,dar stiu ca platea ceva la terenul din curte vreo 3-4mp. Taxele la DVBL sunt achitate la zi. Am cautat un raspuns acum 4 ani la ICRAL-Foisor ,dar nici ei nu cunosc aceasta problema unde trebuie rezolvata. Nici primaria nu stie .Am sa rog un vecin cand voi ajunge la adresa sa-mi dea expeditorul acelei notificari ,poate reusesc.
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
Consuelax9., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenul din curte buna ziua. mentionez ca nu avem asociatie de locatari. doresc sa aflu cum si un Consuelax9. Consuelax9. Terenul din curte Buna ziua. Doresc sa aflu cum si unde ma pot adresa ptr . a afla ce datorii si suma de plata am (ptr cativa metri de curte aflata in ... (vezi toată discuția)
Pud aprobat ilegal marius12 marius12 Buna Ziua! am si eu o problema cu primaria sec 2 am cumparat o casa pe legia 112 si terenu e cu chirie #-o un vecin a spart gardul meu si a intrat in curte ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasii statului vulpedepadure vulpedepadure Buna ziua. Familie de chiriasi ai statului au pierdut proces cu fostii proprietari si au fost evacuati. La primarie au depus cerere pentru o noua locuinta, li ... (vezi toată discuția)