avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Puncte suplimentare la pensie pentru handicap accentuat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Puncte suplimentare la pensie pentru handicap accentuat

Ce trebuie să facă asigurații care au fost o perioadă încadrați la handicap accentuat, pentru a beneficia de puncte suplimentare la calculul pensiei? Ce documente sunt necesare?
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
silviu1958, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie persoane cu handicap in urma accident vascular cu paralizie cristi091974 cristi091974 mama mea (62 ani) a facut accident vascular cerebral in dec.2010.De atunci a ramas paralizata pe partea stanga.In urma recuperarilor poate folosi cat de cat ... (vezi toată discuția)
Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie de handicap shutulica shutulica Buna ziua! As dori sa-mi spuneti care ar fi suma de care as beneficia daca ar fi sa ma pensionez in aceasta perioada, avand in vedere urmatoarele: - ... (vezi toată discuția)