avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Până la urmă, e posibil sau nu să construiești ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Până la urmă, e posibil sau nu să construiești fără autorizație ...

Până la urmă, e posibil sau nu să construiești fără autorizație în mediul rural o casă pe un singur nivel (parter) ?
Fiindcă din Codul de urbanism înțeleg că e posibil, dar numai pe bază de proiecte-tip puse la dispoziție de primării cu sprijinul Ordinului arhitecților.
Eu n-am auzit de existența unor asemenea proiecte...
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:07, 18 Octombrie 2024
Codul nu a fost promulgat. prin urmare, răbdare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu verde langa condominium Diod Diod Buna ziua. Direct la subiect. Am apartament la parterul unui bloc. Toate apartamentele deasupra mea prezinta balcon. As dori sa imi fac si eu unul. Exista un ... (vezi toată discuția)
Probleme la constructia unui spatiu comercial valentina370 valentina370 Buna ziua va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri doersc sa construiesc un spatiu comercial pentru deschiderea unui magazin de aprox 24mp in curtea ... (vezi toată discuția)
Balcon sub balcon natasa13 natasa13 Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu 4 et., la parter, iar parterul nu este prevazut cu balcon. Daca doresc sa construiesc unul la fel ca cele existente, nici ... (vezi toată discuția)