avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Salutare. In calitate de persoana juridica am ...
Discuție deschisă în

Salutare. In calitate de persoana juridica am achizitionat un ...

Salutare. In calitate de persoana juridica am achizitionat un vehicul din Olanda , factura mi-a fost emisa de o companie (dealer auto) din aceasta tara. Va precizez ca tara de origine a vehiculului este Norvegia. Intrebarea este , o sa fiu obligat sa platesc taxa vamala ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)
Acte necesare inmatricularii unei masini cumparate in austria carina2012 carina2012 Buna seara. Doresc sa achizitionez o masina din Austria. Pentru a evita stresul ce urmeaza cu inmatricularea ei in Romania as dori sa stiu de ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto din sua??? ajutor!! ContSters56628 ContSters56628 Am adus recent o masina din SUA si vreau sa o inmatriculez in Romania. Sunt proprietarul ei, sunt cetatean american SI roman, am doniciliul in SUA sirezidenta ... (vezi toată discuția)