avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara Fiul meu a dat împrumut 30 000euro unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara Fiul meu a dat împrumut 30 000euro unei persoane ...

Bună seara
Fiul meu a dat împrumut 30 000euro unei persoane care ulterior a devenit soacra lui. Pentru a îi dă bani a făcut ,ajutat de ea,împrumut la bancă, CAS,PROVIDENT
Eu am aflat ulterior și poate sfătuiți greșit am încercat la un avocat. Acesta a trimis o scrisoare persoanei (ne a costat 3500 lei)dar aceasta nu a ridicat -o.Acum sunt necesari alti bani dar nu avem această disponibilitate,luptând să plătim ratele lunar.
El nu are dovezi,dar fiica ,actual soția fiului meu e martoră
Ulterior am aflat că e o altă persoană în aceeași situație și că în trecut mai avut un proces, (din același motiv),închis pentru că a restituit banii - cred
E vreo speranță de a recupera măcar o parte,cum poate proceda?.Locuieste în București
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Provident - imprumut facut pe numele altei persoane udrzone udrzone Buna Seara . Am nevoie de parerea unui avocat inainte sa fac un gest necugetat . Astazi primesc acasa o instiintare de la provident , ca as avea de plata ... (vezi toată discuția)
Cotitatea disponibila KARRINA KARRINA Parintii mei ( mama si tata) au avut o casa si doi copii ( fiu si fiica). In urma decesului tatalui, cotele mostenitorilor au fost: 10/16-mama, 3/16- fiul si ... (vezi toată discuția)
Imprumut la provident b0gdanro b0gdanro Buna ziua, Eu stau in chirie cu inca cineva, sa-l numim fictiv Vasile. Un prieten de-al meu m-a rugat sa-l ajut sa-si scoata un imprumut de la Provident, ... (vezi toată discuția)