avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! O am pe mama care are varsta de 85 de ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! O am pe mama care are varsta de 85 de ani și în ...

Bună ziua! O am pe mama care are varsta de 85 de ani și în urma unui AVC a rămas la pat .Eu sunt în câmpul muncii ,lucrez full Time și am decis sa o duc la un cămin de batrani. Pensia mamei nu acoperă cheltuielile căminului. Căminul este privat. Ce pași trebuie sa fac sa fac dosar de handicap și însoțitor. Va rog sa ma îndrumați. Menționez tata este decedat de 10 ani.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:08, 27 Octombrie 2024
Nu aveti o femeie de incredere dintre rude sau vecini, sa o ingrijeasca la domociliu, cele 10-12 ore cat sunteti plecata la lucru'?

Ati avea bani suficienti sa platiti ingrijitoarea.
La mine in oras ingrijitoarele cer 2000 lei pe luna, dar se gasesc si cu 1.500 lei.
Acest pret daca e la pat si necesita pampars.

Ati putea beneficia de o indemnizatie de insotitor de 2.363 lei, si in plus 660 lei indemnizatia de handicap grad grav.
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara ! mama mea, 91 ani , în urma unei internări la ... Miha_ella60 Miha_ella60 Bună seara ! Mama mea, 91 ani , în urma unei internări la Psihiatrie anul trecut a primit diagnosticul de alhzaimer si dementa senila. I s-a recomandat și ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ma puteȚi ajuta ,va rog cu urmatoarea situatie.mama ... LAURA 84 LAURA 84 Bună ziua! MA PUTEȚI AJUTA ,VA ROG CU URMATOAREA SITUATIE.Mama mea a fost internata la Spitalul de psihiatrie Jebel, Timiș. IN CADRUL SPITALULUI I-A FoST ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de handicap pentru demență mihaela_2 mihaela_2 Bună ziua, Am situația următoare: - bunicul este diagnosticat cu demență mixtă si Parkinson, cu referate medicale de la comisie care atestă lucrul ... (vezi toată discuția)