avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna! Am si eu o intrebare. Daca doi batrani de 85 de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna! Am si eu o intrebare. Daca doi batrani de 85 de ani si ...

Buna! Am si eu o intrebare. Daca doi batrani de 85 de ani si care au trei fete si vor sa dea casa numai la una din fete cu contract de vanzare si acel contract vrea sa il faca pe numele sotului fetei respective, intrebarea ar fi acel contract se poate ataca in instanta? Nu reiese ca este o donatie mascata ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:28, 21 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
si acel contract vrea sa il faca pe numele sotului fetei respective,

ce idiotenie...

orice act poate fi atacat in instanta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ba da. Desigur ca poate fi atacat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmostenire fara stire niq niq buna ziua, incerc sa fiu cat mai concis: tatal meu are o sora. sora lui locuieste in apartamentul parintilor lor, impreuna cu acestia. de curiozitate, ... (vezi toată discuția)
Donatie/vanzare-cumparare sau testament Adyna2010 Adyna2010 Buna ziua, Suntem intr-o situatie delicata si ne-ar prinde tare bine un sfat. Sotul meu a construit o casa in curtea bunicilor,acestia vor sa imparta ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament steff31379 steff31379 Buna ziua ! Socrul meu are 3 copii,un baiat si 2 fete.Sotia lui a murit acum 6 ani, iar la succesiune copiii au renuntat la apartament in favoarea lui, acum ... (vezi toată discuția)