avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprumut numerar persoane fizice - perioada maxima ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprumut numerar persoane fizice - perioada maxima legala.

Imprumut numerar persoane fizice - perioada maxima legala.

Buna, intentionez sa imprumut un prieten cu o suma de bani in numerar, cu un contract de mana intre parti, pentru o perioada de 7 ani.
Eu sunt ok cu perioada, contractul e o formalitate care il ajuta pe imprumutat.

As vrea sa stiu daca perioada inscrisa in contract (7 ani), este valida dpdv legal in aceasta situatie, sau daca exista o limitare legala in acest sens.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:58, 21 Octombrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
Dar cred ca stiti ca contractul de mana n-are nici o valoare. Este doar o hartie scrisa.
N-aveti nici o siguranta a banilor ca-i mai puteti recupera.
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare societate vinerica vinerica Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este plafonul de creditare a unui asociat catre societate. Va mutumesc. (vezi toată discuția)
Contract de imprumut acordat - procedura legala? Nina1 Nina1 Este incheiat legal un contract de imprumut realizat intre 3 parti, astfel : 1parte - .persoana fizica in calitate de imprumutant, a2a parte - .persoana ... (vezi toată discuția)
Societate com. Carela Carela As dori sa stiu daca o societate comerciala ( imprumutator)poate incheia cu un salariat ( imprumutat)un contract de imprumut de consumatie, fara ... (vezi toată discuția)