avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anul trecut am fost coasigurata prin sot. La câteva ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anul trecut am fost coasigurata prin sot. La câteva luni dupa ...

Anul trecut am fost coasigurata prin sot. La câteva luni dupa aceasta m-am angajat pe o perioadă de 3luni. Intrebarea mea este mai sunt coasigurata? Deoarece de la CNAS i s-a spus soțului sa anunțe dacă voi lucra mai mult de 3 luni, dacă nu lucrez mai mult de 3 luni o sa imi pastrez in continuare calitatea de coasigurata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:27, 22 Octombrie 2024
Nu mai sunteti coasigurata, daca v-ati angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eram coasigurata.am lucrat 3 luni , de la cnas o s a spus soțului ... Radulescu7 Radulescu7 Eram coasigurata.Am lucrat 3 luni , de la cnas o s a spus soțului (deoarece eram coasigurata prin el) sa anunțe doar daca lucrez mai mult de 3 luni. La ... (vezi toată discuția)
Adeverinta coasigurat roberto76 roberto76 Buna seara Sotia a terminat concediul de crestere a copilului si la firma la care a lucrat nu s-a mai putut intoarce, contractul fiind intrerupt prin acordul ... (vezi toată discuția)
Coasigurat bianca40 bianca40 Buna ziua, Sotia unui angajat al societatii la care lucrez, ma intreaba ce acte e necesar sa imi aduca, a.i. sa pot sa-i eliberez o adeverinta de coasigurat ! ... (vezi toată discuția)