avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am accesat fonduri europene, legal pentru un proiect. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am accesat fonduri europene, legal pentru un proiect. Datorită ...

Am accesat fonduri europene, legal pentru un proiect. Datorită faptului ca prețurile au crescut enorm( când a început pandemia apoi când a început războiul) constructorul a fost nevoit să se ocupe și de alte proiecte ca să poată face bani să acopere și o parte din creșterile de preț de la proiectul meu. Ca să ducem la bun sfârșit proiectul, m-am implicat și eu în desfășurarea lui. Astfel ca pentru unele lucrări, am contactat alți meseriași, s-au întocmit contracte de prestări servicii cu constructorul și au lucrat. Eu m-am ocupat de acestea. Pentru asta, acum sunt în proces cu DNA pentru fals în acte, pentru ca eu m-am implicat în proiect și pentru ca nu am declarat la început ca lucrăm cu subcontractori. Proiectul s-a făcut în totalitate, bani s-au investit mai mulți decât au dat cei de la UE, proiectul este folosit în scopul pentru care s-au accesat fondurile. Ce pot să fac să scap de această acuzație? Am înțeles ca s-a scos din legislație expresia “ cu rea intenție” sau “ cu bună intenție”. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:05, 22 Octombrie 2024
Buna ziua,

In primul rand trebuie sa angajati un avocat specializat in drept penal, care sa va asiste si cu care sa va sfatuiti pe tot parcursul procesului penal. Este totusi vorba de un dosar penal cercetat la DNA.
Numai cu dosarul în fata avocatul va poate ajuta ceea ce presupune necesitatea de a studia dosarul.
Discuțiile teoretice fără fundament concret nu va ajuta în procesul penal.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme care faca si cercetare pe teren danicriss danicriss Salut, am un proces cu legea caselor nationalizate (legea 112 si legea 10). Intreg blocul este revendicat, asa ca exista un singur proces cu vreo 15 parati, ... (vezi toată discuția)
Partaj in caz de divort JOHN DOE JOHN DOE Divortul este o experienta oribila si, din pacate, de cateva luni face parte si din viata mea. Stiam ca va fi urat, pentru ca avem doi copii minori la care ... (vezi toată discuția)
Adeverinta completata gresit - fals in acte EluBar EluBar Acum cateva zile am ajutat o colega in obtinerea unui imprumut la CAR completand un formular cu venitul meu. Formularul l-am completat, trecand salariul brut ... (vezi toată discuția)