avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am un PFA si organizez cursuri de teatru.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am un PFA si organizez cursuri de teatru.

Bună ziua. Am un PFA si organizez cursuri de teatru. In urma aceste cursuri a rezultat un spectacol pe care dorim să il prezentăm la public prin vânzarea de " bilete" sub firma de "suport artiști" - 25 lei.
Ce demersuri si taxe trebuie să plătesc dacă nu vând bilete propriuzus ci încasări de "suport artiști"?.
Trebuie să fac cerere la primărie, să depun ceva cereri la finanțe? Cei care joacă trebuie să plătească ceva din acele încasări ? Nu am gasit legislatie in vigoare pentru " suport artisti". Mulțumesc mult.
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit pfa CO.COS CO.COS [b]P[/b]ersoana [b]F[/b]izica [b]A[/b]utorizata care are ca unic obiect de activitate organizarea manifestarilor artistice (teatru papusi) are obligatia de a ... (vezi toată discuția)
Taxe aplicabile biletelor la un eveniment Sdragos Sdragos Buna ziua, as dori sa organizez impreuna cu alte 3 persoane fizice un eveniment (petrecere) cu acces pe baza de bilete pentru ~300 de persoane. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Imi raspunde si mie cineva? organizare spectacol gabitza1980 gabitza1980 Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: eu si sotul meu suntem solisti de muzica populara.Vrem sa organizam un spectacol pe 20 iulie in satul sotului ... (vezi toată discuția)