avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua as dori sa plec cu copilul minor și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua as dori sa plec cu copilul minor și actualul soț ...

Buna ziua as dori sa plec cu copilul minor și actualul soț in Austria nu este tatăl biologic al copilului cu tatăl copilului nu am fost căsătoriți dar îi poartă numele pot depuneu cerere pentru alocație ?
Cel mai recent răspuns: Alina Defta , Avocat 18:13, 22 Octombrie 2024
Va trebuie acordul tatălui minorului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteți depune acolo cerere pentru alocație

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încredinþare minor din afara cãsãtoriei Nykollette Nykollette Bună ziua. Mă numesc Mihaela şi am o fetiţă din afara căsătoriei în vârstă de 7 ani. Adică, am fost căsătorită cu tatăl biologic al minorei, ... (vezi toată discuția)
Trecerea copilului pe numele tatalui vitreg ! gigelas gigelas Buna ziua, O doamna,are un copil dintr-o casatorie anterioara.Copilul este trecut pe numele tatalui biologic.Doamna,a divortat de acesta in ... (vezi toată discuția)
Trecerea copilului pe numele sotului actual ela_mia07 ela_mia07 Buna ziua!Am o fetita de 13 ani si as dori sa stiu cum trebuie sa procedez ptr.a trece fetita pe numele actualului sot.mentionez ca pe certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)