avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, lucrez in Cyprus in Paphos la un hotel ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, lucrez in Cyprus in Paphos la un hotel ...

Buna ziua sunt Florin lucrez in Cyprus in Paphos la un hotel pe nume Amphora dar menegerul de 7 luni ma forteaza sa lucrez la o taverna particulara fara acte in care am refuzat sa mai merg si ce mia zis ca daca nu merg ma da afara de la hotel adica in ce situatie si ce ar trebui sa fac de vorba buna nu intelege ...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:36, 22 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru nelămuriri, probleme sau reclamații legate de raporturile de muncă puteți contacta Departamentul pentru Relațiile de Muncă.
Date de contact:
Tel. 00357/22 451500/1, www.mlsi.gov.cy/dlr

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de munca capacitate capacitate Buna ziua, Am nevoie de un raspuns, o lamurire , un sfat ... foarte urgent!!Daca in urma reclamatiei unui coleg , privind asa zisa molestare fizica , cei de ... (vezi toată discuția)
Numar angajati in hotel 3 stele gena_b gena_b Va rog sa imi spuneti daca este normal ca intr-un hotel de 3 stele care are 18 camere si o sala de mese,se poate sa lucreze un singur angajat? Asta ... (vezi toată discuția)
Vreau dreptate Berta Viorica Berta Viorica Buna ziua . Am si eu niste nelamuriri . Am lucrat , la o firma ( nu dau nume momentan) in Pitesti ,directorul a plecat urechea la niste barfe ,si mia propus ... (vezi toată discuția)