avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Daca am o decizie de sanctiune disciplinara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Daca am o decizie de sanctiune disciplinara care a ...

Buna ziua,
Daca am o decizie de sanctiune disciplinara care a fost radiata ca urmare a trecerii termenului de 12 luni si ulterior se obtine in instanta de catre salariat anularea deciziei de sanctionare disciplinara sunt obligată ca societate sa anulez decizia de sanctionare care a fost deja radiata?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 22 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca instanta a anulat-o , se poate emite de catre angajator o decizie de revocare a deciziei de sanctionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La mulți ani! când se radiază un avertisment scris dacă a ... Quattrocorde Quattrocorde La mulți ani! Când se radiază un avertisment scris dacă a fost contestat în instanță? În mod normal la 12 luni după emitere. Dar dacă este suspendat ... (vezi toată discuția)
Radierea concedierii disciplinare codulmuncii codulmuncii La art 248 ali. (3) din codul muncii se prevede urmatoarele: [b]Sancţiunea disciplinară se radiază de drept în termen de 12 luni de la aplicare, dacă ... (vezi toată discuția)
Revocare decizie sanctionare angajat dupa contestarea in instanta cristina69 cristina69 Buna ziua. Am urmatoarea speta: Un angajat al unei societati X a avut abateri disciplinare fapt ce a determinat cercetarea disciplinara a acestuia, in urma ... (vezi toată discuția)