avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna dimineata! am facut o cerere de tutela speciala ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna dimineata! am facut o cerere de tutela speciala cu obiect ...

Buna dimineata! am facut o cerere de tutela speciala cu obiect secundar,,curatela,,pentru mama mea,bolnava .Mentionez ca are 87 de ani ,are certificat de handicap grav cu insotitor permanent.Dosarul a fost inregistrat pe rolul instantei la data de 08.12.2023 si la termenul din data de 01.07.2024 s-a dispus,,admite cererea .Cu apel,,Problema mea este ca nu am primit o hotarare .pentru curatela a venit o hotarare dar au gresit numele si am facut cerere de indreptare.Cat ar trebui sa astept aceasta hotarare?Am inteles ca termenul de redactare este de 30 de zile. va rog sa ma indrumati ce pot face in acest caz! Multumesc anticipat! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: siscariu , utilizator 15:46, 25 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar ce doriti , curatela sau tutela pentru mama dvs'?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

Dapix a scris:

Dar ce doriti , curatela sau tutela pentru mama dvs'?

Oricare să pot încheia dosarul pentru indemnizația de însoțitor , sa pot semna in locul ei unde este necesar că dânsa nu are scoală , e surdo-muta, are demență și Alzheimer.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Comunicarea sentintei cu dispunerea de numire curator, o veti primi cam in termen de 30 de zile.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
Deja au trecut 60 de zile!
Puteți depune la instanță cerere de urgentare transmitere comunicare, dar să știți că n-are mare efect.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Curatela parinte bolnav dementa senila Broker_star Broker_star Buna ziua, Am o rugaminte fierbinte catre Dumneavoastra, sa ma indrumati sa obtin curatela mamei mele bolnava de dementa senila si nevazatoare, ambele ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament coproprietar bolnav alzheimer GIULIAMATEI GIULIAMATEI Buna ziua Tatal meu vrea sa vanda apartamentul in care locuieste si sa se mute intr-o garsoniera. Coproprietar este mama, bolnava de dementa alzheimer ... (vezi toată discuția)
Obtinere tutela a unui parinte bolnav liana1963 liana1963 Buna seara, Am urmatoarea intrebare daca ma poate indruma cineva: Tatal meu este bolnav de Alzheimer , nu intr-o forma foarte avansata dar totusi se ... (vezi toată discuția)