avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este temeiul juridic pentru asistent medical șef ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este temeiul juridic pentru asistent medical șef în cadrul ...

Care este temeiul juridic pentru asistent medical șef în cadrul Inml?
Cel mai recent răspuns: Alinab01 , utilizator 17:38, 23 Octombrie 2024
Temeiul pentru ce ?
Care este temeiul juridic pentru înființarea unui post de asistent medical șef în cadrul unui institut de medicina legala?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin certificatul medico-legal? gabriellanic gabriellanic am fost victima unui accident de circulatie care a necesitat o internare de 11 zile si 60 de zile concediu medical.este vorba de spre o fractura de vertebra cu ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal taticu100 taticu100 Va salut! Am primit de la cabinetul judetean IML un certificat medico-legal. Citind in literatura de specialitate, am gasit exemple de certificate similare ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie inml ghezu ghezu va rog o intrebare... cum as putea sa contestez decizia INML ..si unde... (vezi toată discuția)