avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot anula un contract de vanzare cumparare teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot anula un contract de vanzare cumparare teren daca a fost ...

cum pot anula un contract de vanzare cumparare teren daca a fost intocmit in baza unor acte de proprietate false
Puteti sa il anulati amiabil sau in instanta.
Ce tip de acțiune?
Actiune facuta de un avocat după studierea actelor și a discutării situației de fapt.Daca va gândiți la , modele"exista riscul sa cheltuiți sume consistente pt taxa de timbru și sa pierdeți.
Pai ati spus sa il anulati, deci in anulare. Nu cunosc situatia ca sa discut insa incadrari juridice. O actiune facuta asa, pe genunchi, are sanse sa se intoarca impotriva dv. Mergeti macar sa vorbiti cu un avocat sa intelegeti conditiile, sanctiunile civile trebuie sa aiba si argumente tehnice juridice... nu stiu de unde aveti probe ca actele de la baza sunt false, daca asta exista ca dovada legala sau treb uie aratat in instanta... platiti o taxa de timbru importanta, nu faceti actiuni dupa cum vi se par... Repet, mergeti macar la o consultatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după părinții decedați detesanioan59 detesanioan59 Bună ziua. Am depus la judecătorie toate actele necesare pentru a intra in posesia casei părintești , în urma decesului ambilor părinți. Cererea a ... (vezi toată discuția)
Vreau sa folosesc principiul de drept "nemo auditur propriam turpitudinem allegans" ghiocel6000 ghiocel6000 Buna ziua! In anul 2005 am cumparat impreuna cu sotia mea (intre timp am divortat) un imobil+teren cu credit ipotecar de la o persoana fizica, la notariat, ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata (contestare amenda starea de alerta) Mihai Lambru Mihai Lambru Buna ziua. Am contestat o amenda primita pe perioada de alerta si mi s-a cerut o cerere de chemare in judecata si inscrisurile doveditoare. Am cateva ... (vezi toată discuția)