avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,daca un salariat implineste pe data de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,daca un salariat implineste pe data de 13.11.2024, ...

Buna ziua,daca un salariat implineste pe data de 13.11.2024, 10 ani de vechime, cu ce luna se modifica sporul de vechime cu luna noiembrie sau urmatoarea luna in decembrie .
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:52, 23 Octombrie 2024
In practica intalnita, sporul se acordă cu începere de la data de întâi a lunii următoare celei în care s-au împlinit condițiile de acordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime cristinasergiu cristinasergiu Buna ziua,se poate sa-mi raspundeti si mie cum se acorda sporul de vechime in cazul unui salariat care implineste 3 ani de vechime in cursul lunii? spre ex ... (vezi toată discuția)
Aplicare spor de vechime elisa_2000 elisa_2000 ex. Incadrat la 01.02.2010, la 01.02.2013 implineste 3 ani vechime in munca, sporul de vechime se acorda cu luna februarie sau martie? (vezi toată discuția)
Urgent cum se acorda spor vechime dupa legea 330/2009 catelusnic catelusnic Am o rugaminte. Ma poate lamuri cineva in urmatoarea situatie? In luna decembrie 2009 am implinit 5 ani vechime in munca. Asa cum legea prevede, sporul de ... (vezi toată discuția)