avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Restante reprezentand impozit auto se supun OUG ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Restante reprezentand impozit auto se supun OUG 107/2024 (aminstitia fiscala)?

Buna ziua, restante reprezentand impozit auto se supun OUG 107/2024 (aminstitia fiscala)? Am primit notificare de plata de la Directia Impozite si taxe (primarie) insa reise ca se scad doar Accesoriile nu si din valoare debitului principal format din amenzi circulatie si impozit auto), am inteles ca nu se aplica pentru amenzi circulatie insa nici pentru impozit auto? Mutumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: karlasofia , utilizator 13:30, 23 Octombrie 2024
Nu. Doar impozitele care sunt venituri la bugetul de stat, nu și cele de la bugetele locale.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o amenda de circulație mai veche de plătit coco0205 coco0205 Bună ziua. Am o amenda de circulație mai veche de plătit la primărie. Ma incadrez în amnistia fiscală? Când întra în vigoare legea? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma poate lamuri cineva ce beneficii are o societate ... DENYYY DENYYY Buna ziua! Ma poate lamuri cineva ce beneficii are o societate care are datorii la fisc cu noua amnistie din septembrie 2024. Ce acte trebuie sa depuna si ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua amnistia fiscala 2024 se aplica și pentru debitul ... Madalina Sora Madalina Sora Buna ziua Amnistitia fiscala 2024 se aplica și pentru debitul dintr-o hotarare judecatoreasca civila ? Aveți mai jos răspunsul instantei ... (vezi toată discuția)