avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabularea in format digital e acceptată la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabularea in format digital e acceptată la vânzări-cumparari?

Pentru un imobil achiziționat in 2022 trebuia sa revin la notariat pentru a ridica intabularea (primisem cadastrul fără intabulare) ceea ce am uitat.
Mi-am reamintit de curând când am verificat actele si am solicitat biroului notarial sa ridic intabularea.
Mi-au trimis un pdf pe whatsapp, spunând ca acum se eliberează doar in format digital.
Toutsi, la o eventuala revânzare, notarul nu îmi va cere fizic intabularea, ștampilată?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
stemno, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:10, 23 Octombrie 2024
Nu, nu vă va cere. Este semnata electronic.
Asa se elibereaza din 2020, din pandemie.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru și intabulare fără parafa vioviois vioviois Buna seara, Tocmai ce am primit prin email in format PDF documentele cu Cadastru și Intabularea. Problema este ca nu văd nici o ștampila pe niciun ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit un extras de carte funciara de la notar, ... Mihaela.B.P Mihaela.B.P Bună ziua! Am primit un extras de carte funciara de la notar, în format PDF, însă fară semnătură și parafă. Este în regulă ? Sau trebuie să îl ... (vezi toată discuția)
Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)