avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna,cu cateva luni in urma,in timpul noptii,mi s a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna,cu cateva luni in urma,in timpul noptii,mi s a spart racordul ...

Buna,cu cateva luni in urma,in timpul noptii,mi s a spart racordul de la chiuveta din baie,inundand apartamentul dar si vecinul de jos,eu am asigurare dar firma de asigurari al vecinului de mai jos mi a trimis o scrisoare cum doresc despăgubiri,mentionez ca asigurarea mea a decontat din daunele produse vecinului,este legal ce face firma vecinului de asigurari?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:36, 25 Octombrie 2024
In sabii vreti sa va bateti sau in buzdugane?
Eu zic sa va adresati firmei la care sunteti asigurat, sa se spele pe cap cu cealalta firma. Se pricep ei mai bine ca noi...
Succes si ne informati si pe noi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita de asigurare garsoniera cozmapaunita cozmapaunita Buna ziua , in urma decesului tatalui am mostenit o garsoniera pe care am inceput sa o renovam de la zero.Printre mesterii care lucreaza la garsoniera am ... (vezi toată discuția)
Defectiuni alexpato1 alexpato1 am o problema cu vecinul de sus eu stau la parter.scurgerea lui din baie de la chiuveta si vana trece pe la mine pri apartament sus pe langa tavan si de cate ... (vezi toată discuția)
Dupa 2 ani probleme mita1982 mita1982 Am mai postat acum cateva luni un subiect '' Probleme imense\" avand foarte mari probleme in familie si as mai dori sa raspundeti si acolo daca doriti. De 2 ... (vezi toată discuția)