avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intr-un proces de contencios administrativ, cererea de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intr-un proces de contencios administrativ, cererea de completare ...

Intr-un proces de contencios administrativ, cererea de completare a hotararii opreste sau nu curgerea termenului de formulare de recurs de catre partea adversa?

Alte discuții în legătură

Contencios administrativ - am facut tardiv cerere de daune materiale. ... snipe1975 snipe1975 Contencios administrativ - am facut tardiv cerere de daune materiale. Am castigat pe fond. Partea adversa afacut recurs. Pot face acum cerere de daune ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii silite adriea2007 adriea2007 In cazul in care am formulat cerere privind suspendarea executarii silite , se opreste executarea silita? (vezi toată discuția)
Termen recurs m.geta m.geta Bună ziua. Instanța de fond a redactat și trimis hotărârea. Am primit-o. Partea adversă a solicitat completarea acesteia. Instanța a repus pe rol ... (vezi toată discuția)