avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Soția mai are concediu pt copil până pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Soția mai are concediu pt copil până pe 27 noiembrie ...

Buna ziua,
Soția mai are concediu pt copil până pe 27 noiembrie în ultima luna decembrie o să îmi iau eu concediu. Suntem pe vechea lege cu o lună tatăl. Și a dat demisia în octombrie. Credeam că suntem pe noua lege. Primește indemnizația aferentă lunii noiembrie, impactează cu ceva faptul că și a dat demisia?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
Iulianus2021, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:53, 24 Octombrie 2024
Va primi indemnizatia pana in ultima zi de CCC, chiar daca si-a dat demisia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se plateste indemnizatia pentru ccc? myyaa myyaa Buna ziua, nelamurirea mea este daca indemnizatia de crestere a copilului se plateste de pe o luna pe alta, adica perioada mea de ccc s-a terminat pe data de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!am un copil care împlinește vârstă de 2 ani oe ... Vacarus Andreea Vacarus Andreea Bună ziua!Am un copil care împlinește vârstă de 2 ani oe 8 noiembrie anul acesta ,iar in aprilie am născut un bebe ,ceea ce înseamnă că am beneficiat ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil DanaCaplea DanaCaplea Sunt o mămică care este în concediu creștere copil și sunt din nou gravidă cu al doilea bebeluș. As naște în septembrie 2020 cad ar trebuii sa ma ... (vezi toată discuția)