avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune in Raspundere Delictuala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune in Raspundere Delictuala

Actiune in Raspundere Delictuala

Buna ziua,
Daca cienva ma da in judecata si imi cere daune de 50.000 lei dar nu a achtiat taxa de timbru pt suma respectiva insa a achitat alta mai mica..., pot cere respingereera cererii de chemare in judecata pe acest motiv sau ce pot face mai exact? va multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
w1rtz, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:33, 23 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă sunt daune morale se pot timbra pt 100 de lei.Poate a făcut o cerere de ajutor public judiciar și instanta I a admis o eșalonare, reducere etc.Dvs invocați prin întâmpinare dar nu va bazați doar pe aceasta aparare.Discutati cu un av dacă treaba e mai serioasa ați produs o dauna cuiva ați distrus un bun iar cele solicitate în acțiune au o baza reala.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți cu acțiunea la avocat ca sa vada exact.
În caz contrar, va puteți apara cum credeți ca nu puteți avea un sfat precis ce va face judecatorul.
Avocatii și judecatorii sunt pregătiți pe drept dar trebuie un drept concret și nu generic de genul teoria dreptului.

București 2024
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere actiune solicitare daune morale danaa1 danaa1 Daca am avut un proces in contencios administrativ, iar la instanta de contencios administrativ nu am solicitat daune morale de la institutia pârâtă, si am ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata in civil sexu sexu daca faci o cerere de chemare in judecata,si te razgindesti (ex nu ai bani) de taxa de timbru ,piritul te poate oblige la plata unor cheltuieli ? (vezi toată discuția)
Daune morale sau materiale mihaela1985 mihaela1985 [b]Daca v-ati mai confruntat cu o situatie asemnatoare,as dori sa imi dati niste sfaturi privind sumele cuvenite pentru daune morale. Cat as putea cere in ... (vezi toată discuția)