avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ca prof. pensionar ce acte pentru recalcularea pensiei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ca prof. pensionar ce acte pentru recalcularea pensiei mai pot aduce

Bună ziua! Ca profesor pensionar ce acte, în afară de cele depuse inițial pentru pensionare, mai pot aduce pentru recalcularea actuală a pensiei?
Cel mai recent răspuns: Vizitator100 , utilizator 08:53, 24 Octombrie 2024
Da, puteti depune noi adeverinte care nu au fost depuse sau luate in calcul la data pensionarii.
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns! Însă ce fel adeverințe, concret, pot fi luate în calcul, în afara adeverințelor minime de vechime și salariu obligatorii pentru pensionare? Menționez că după pensionare nu am mai lucrat.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
Vizitator100, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! caut direcția în materie de pensii. sunt pensionar ... nelu.mocanu nelu.mocanu Salutare! Caut direcția în materie de pensii. Sunt pensionar de limită de vârstă și vechime integrală, în același timp salariat cu salariul minim ... (vezi toată discuția)
recalcularea pensiei in urma unei hotarari judecatoresti GCC GCC Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Subiectul este beneficiarul unei pensii anticipate partial. In dosarul initial s-au depus toate ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii....problema- carte de munca browneyes browneyes Salut ! Am si eu o intrebare, la care sper sa ma "lumineze" macar, cineva. Este vorba despre tatal unei prietene, pensionar. In 2000 a iesit la pensie, ... (vezi toată discuția)