avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Condiții micro
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Condiții micro

buna ziua ... am o nelamurire am avut un contract de munca incetat in data de 02.05.2024 si in data de 31.05.2024 am angajat pe altcineva ? este in termen firma pentru a ramane la micro ? sau a depasit cele 30 de zile ? cum se calculeaza cele 30 de zile pentru a putea ramaen la micro ?
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 24 Octombrie 2024
Este in termen ... Data de împlinire a termenului este: 3 iunie 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ... am avut un contract de munca incetat in data de ... Andreeabalint23 Andreeabalint23 buna seara ... am avut un contract de munca incetat in data de 02.05.2024 si in data de 31.05.2024 am angajat pe altcineva ... sunt in termenul celor 30 de ... (vezi toată discuția)
Detasare salariat anechitacodeless anechitacodeless Buna ziua! Am rugamintea daca ma puteti ajuta cu o clarficare. Un angajat urmeaza sa isi suspende CIM pe Romania de la data de 1 Iulie, pe motive personale ... (vezi toată discuția)
Obligare resemnare contract perioada 3 luni sau concediere gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Va confrunt si eu cu o situatie si nu stiu cum sa \"reactionez\". Lucrez de 3 ani jumtate in cadrul unei firme SRL si din cauza faptului ca ... (vezi toată discuția)