avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fals, uz de fals?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fals, uz de fals?

Buna dimineața. As avea nevoie de ajutor, dacă se poate.
Avem o suprafață de teren arendată către o societate din localitate. Terenul a fost arendat de soacra mea, cu mulți ani înainte, nu știm exact când, soacra este decedată de 8 ani, la fel și socrul meu. Soțul meu nu a semnat niciodată, după moartea părinților, un contract de arenda cu societatea respectivă. Totuși, am descoperit întâmplător că există înregistrat la primărie, un contract de arenda, din mai 2020, pentru o perioadă de 15 ani. Semnătura nu este a soțului meu. Este fals, uz de fals? Ce putem face in continuare? Nu am discutat încă cu reprezentanții societății, as avea nevoie de cateva îndrumări din partea dvs dacă se poate. Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
daewoo1, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract ilegal de arenda scutaruc scutaruc Buna ziua, acum 3 ani a fost incheiat un contract de arenda pentru o suprafata de 2.16 ha, cu o asociatie, contract care a fost semnat doar de catre soacra ... (vezi toată discuția)
Succesiune, mostenire acte lupealaura lupealaura Situatia noastra e cam asa: soacrii mei si-au construit impreuna casa unde au locuit. Soacra a murit acum 10 ani, iar dupa nu s-a facut succesiunea. Sotul meu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli renovare suprafete comune impartite la partaj? GGG1 GGG1 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Locuiesc impreuna cu sotul intr-un imobil cu doua apartamente cu o suprafata de teren ... (vezi toată discuția)