avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri din chirii declarate 100% doar de unul dintre ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri din chirii declarate 100% doar de unul dintre coproprietari?

Am o situație ciudata.
O garsoniera a fost inchiriata de 1 coproprietar, din 2018 pana in prezent.
Declaratiile fiscale, au fost depuse doar de catre acesta, si platile le-a efectuat in totalitate.Dar astazi am vazut ca amandoi coproprietarii trebuiau sa declare 50%-50%, si sa efectueze platile la fel.
Ce se mai poate face? Ce riscuri sunt?Problema este ca unul dintre coproprietari are PFA norma de venit, si cred ca se vor schimba multe lucruri la veniturile lui daca aduna sumele din chirii acolo..
Vă multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum se cumuleaza veniturile din chirii cu pfa norma de venit( ... Paxman Paxman Cum se cumuleaza veniturile din chirii cu PFA norma de venit( CAS + CASS)? Salutare! Am făcut o prostie și aș dori să vă cer sfatul! Soacra mea are o ... (vezi toată discuția)
Lmpartire chirie imobil aflat in coproprietate Universul_tau Universul_tau Buna ziua, Am urmatoarea speta. Doua persoane (soti) detin in coproprietate un imobil pe care l-au inchiriat. Suma aferenta inchirierii este virata ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa mia_livia mia_livia Buna ziua.Eu si logodnicul meu,amandoi cadre militare,vrem sa accesam un credit prin programul prima casa,logodnicul in calitate de coplatitor.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)