avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua . Se da următoarea situație.. sa redacteze ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua . Se da următoarea situație.. sa redacteze pe scurt ...

Buna ziua . Se da următoarea situație.. sa redacteze pe scurt că sa pot fi înțeles .
Am lucrat in jur de 3 ani la un procuror ( fara carte de munca) acum 1 an de zile nu ne.am înțeles cu banii. Mai avea o sumă de 3000 lei sa îmi plătească, nu a dorit. M.a înjosit și mi.a mai platit doar 900 lei. Apoi la aproximativ o lună de zile primesc amenințați prin mesaje cum ca in casa lucrata de mine au apărut niste zgârieturi pe 2 placi de gresie ,spunand că eu am distrus bunurile..
Am fost la diferite citații la politie , am făcut drumuri de 50 km.. special. Ok până acum.
Am incercat sa vorbesc cu procurorul sa o repar sa scap de aceste acuzați sa scap de tot stresul. Că eu sunt doar un om de rând. El fiind al 2 pe județ . Și un om cu bani.
Nu a acceptat.
Acum după aproximativ 5 luni ,sunt sunat tot de dl de la poliție unde am răspuns la petițiile ,plângerile dansului. Și mă înștiințat sa mă duc la București să mă prezint la testul poligraf,că dacă este negativ ,totul se termină ..
Mă poate obliga sa parcurg 150 km pt poligraf ? Și tocmai la București ?pe baza că în oraș aici nu exista .
Mă poate obliga ? Dacă refuz ce probleme pot avea ?
Va rog frumos sa mă ajutați cu sfaturi .
Sunt un om cu o familie cu frica de Dumnezeu.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:46, 24 Octombrie 2024
Daca procurorul abuzeaza de functia lui de procuror, este foarte, foarte grav.
Ce exemplu de om al dreptatii da el societatii'?

Ignorati-l si faceti-i o reclamatie la CSM sectia de procurori.

Mie nu mi-ar fi teama de banii multi si de functia lui.
In fata legii este si el un simplu om, egal cu maturatorul de strada.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
Este al doilea pe județ. Și chiar abuzează că îl cunosc destul de bine.
Sunt a 3 persoana care și.a luat țeapă în privința banilor. Dar pe mine s.a supărat când am spus. Recunosc. Am recunoscut . Că voi face reclamație asupra casei pe care o deține. . Fiind actele și casa trecută pe numele tatălui lui pensionar cu o pensie de 3000 lei.

Nu mă pot bucura de copil,de viață că sunt stresat. Îmi este frica de ceea poate face
Adaug că toata aceasta problema.. tatăl este cel care a făcut plângerea și totul este pe numele dansului. Dar mesajele și rugămintea să repar deși nu este vina mea doar îmi cresc liniștit copilul .. nu a fost deacord .cerând prejudiciu de 1000 lei .

Dapix a scris:

Daca procurorul abuzeaza de functia lui de procuror, este foarte, foarte grav.
Ce exemplu de om al dreptatii da el societatii'?

Ignorati-l si faceti-i o reclamatie la CSM sectia de procurori.

Mie nu mi-ar fi teama de banii multi si de functia lui.
In fata legii este si el un simplu om, egal cu maturatorul de strada.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vă poate face nimic abuzând de funcție, nu-i deloc al 2-lea sau al 9-lea pe judet, e un procuror zero barat.
Nu poate să vă facă nimic legal, deci nu cedați nimic, probabil e un litigiu civil.

Trimiteți petitie cum v-am spus la CSM, si apoi consecutiv si la Ministerul Justitiei.
Puteți reclama direct și la GUVERN, dar și la cabinetul PRIMULUI MINISTRU astfel de abuzuri, dacă sunt reale.

Veti primi răspuns scris acasă, de la toate institutiile.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare ancheta penala maiincolo maiincolo Am depus o plangere la politie privitoare la furtul unor bunuri de valoare din casa de catre menajera -data depunerii plangerii 3 martie 2011. Menajera si-a ... (vezi toată discuția)
Amenintari... gigelas gigelas Buna seara, Recent,m-a contactat o persoana de sex feminin,care este intr-o relatie cu un presedinte al unei asociatii a revolutionarilor. Acesta,i-a ... (vezi toată discuția)
Folosire card mioara_bucur mioara_bucur Buna ziua. As dori sa aflu un raspuns cat mai repede la urmatoarea intrebare. Pe data de 20 august la ora 16:00 am pierdut un portmoneu in care se aflau doua ... (vezi toată discuția)