Bună ziua
De ceva timp sunt despărțită de un băiat,el are o iubită,din când în când l-am mai sunat cu număr privat și i-am mai dat mesaje să văd ce face de pe diferite numere de telefon dar nu am fost agresivă sau insistentă
Cred ca iubita lui a făcut plângere la poliție deoarece acum câteva zile am primit un apel de la poliție dar nu am răspuns
Aș putea păți ceva?mi-ar putea afla numele sau adresa dacă ei nu știu numele meu adevărat?
Cel mai bine ar fi sa raspundeti apelurilor ce vin din partea politiei, fara sa va fie teama ca se poate intampla ceva. Daca raspundeati, acum stiati exact care este situatia dumneavoastra, daca s-a formulat o plangere sau nu. Noi nu avem de unde sa stim aceste detalii.
In opinia mea, daca singurele fapte sunt doar niste apeluri cu numarul privat, nu are ce sa se intample din punct de vedere penal.
Adresa dumneavoastra poate fi localizata, daca e nevoie, si fara sa cunoasca cineva numele dumneavoastra, real sau nu. Dispunem totusi de niste tehnologii avansate.
Telefoane anonime
dunguta
Probabil ca fiecare , din cand in cand , primeste cate un telefon , din greseala noaptea pe la ore mici .Nu le acorzi importanta dar cand acestea devin un ... (vezi toată discuția)