avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua De ceva timp sunt despărțită de un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua De ceva timp sunt despărțită de un băiat,el are ...

Bună ziua
De ceva timp sunt despărțită de un băiat,el are o iubită,din când în când l-am mai sunat cu număr privat și i-am mai dat mesaje să văd ce face de pe diferite numere de telefon dar nu am fost agresivă sau insistentă
Cred ca iubita lui a făcut plângere la poliție deoarece acum câteva zile am primit un apel de la poliție dar nu am răspuns
Aș putea păți ceva?mi-ar putea afla numele sau adresa dacă ei nu știu numele meu adevărat?
Cel mai recent răspuns: aburlacu1865 , utilizator 15:45, 25 Octombrie 2024
Nu ați înțeles,acele persoane care cred eu ca m-au reclamat nu mă cunosc,nu știu cum arăt și nici numele meu real
Poate ca nu , dar politia pare ca stie …. Ei - daca au reclamat - nu au reclamat o persoana , ci fapta , probabil de hartuire . Si politia si-a facut treaba , a aflat cine e hartuitorul … PS. Ati zis , in primul post , ca , de ceva timp , sunteti despartit/a de un baiat . Pai , ati fost sau nu intr-o relatie cu el , daca nici nu va stie ?
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2024
CHKa, utilizator
Am fost cu el foarte puțin timp,dar știe ca mă cheamă altfel
Și ca locuiesc în alt oras

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefoane anonime dunguta dunguta Probabil ca fiecare , din cand in cand , primeste cate un telefon , din greseala noaptea pe la ore mici .Nu le acorzi importanta dar cand acestea devin un ... (vezi toată discuția)
Sunt hartuita telefonic de o persoana necunoscuta ioana35 ioana35 Buna ziua! De mai bine un un an jumatate, nici nu realizez cat de veche este problema, pt ca nici nu mi-am dat seama cand a inceput, o persoana ma tot ... (vezi toată discuția)
Obtinere apeluri primite cosmote ElisaDiRivombrosa ElisaDiRivombrosa Buna ziua, As avea o problema in legatura cu cei de la Cosmote. Problema mea este urmatoarea: Din motive personale, am neaparata nevoie de un listing cu ... (vezi toată discuția)