avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... buna ziua. O firma care si-a cerut insolventa poate ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

buna ziua. O firma care si-a cerut insolventa poate cesiona un ...

buna ziua. O firma care si-a cerut insolventa poate cesiona un contract de leasing catre o alta banca ?
Avem o adunare a creditorilor si nu inteleg...ai leasing cu Unicredit si vrei sa cesionezi partile catre Banca Transilvania ... altceva nu scrie in adresa primita de la Administratorul Judiciar . e posibil ?

Alte discuții în legătură

Executare silita Carmen Fica Carmen Fica In urma cu 10 ani am fost administrator al unui IMM ce a intrat in insolventa . Creditor principal - Raiffeisen Bank , cu ipoteca asupra unui imobil a carui ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! insolventa si leasing bliss25 bliss25 Buna ziua. Am nevoie de ajutor: am o masina luata in leasing pe numele firmei la care lucrez. eu nu am putut s-o iau pe numele meu pentru ca in urma cu ceva ... (vezi toată discuția)
Urgent rog raspuns din partea cuiva autorizat patricia73 patricia73 As vrea sa-mi spuneti ce se intimpla daca am primit o hotarire de executare silita(in urma unui credit nerambursat la bcr),in cazul in care nu am nici un fel ... (vezi toată discuția)