avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... buna ziua. O firma care si-a cerut insolventa poate ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

buna ziua. O firma care si-a cerut insolventa poate cesiona un ...

buna ziua. O firma care si-a cerut insolventa poate cesiona un contract de leasing catre o alta banca ?
Avem o adunare a creditorilor si nu inteleg...ai leasing cu Unicredit si vrei sa cesionezi partile catre Banca Transilvania ... altceva nu scrie in adresa primita de la Administratorul Judiciar . e posibil ?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 09:28, 14 Noiembrie 2024
Răspunsul scurt este da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire administrator firma in insolventa molnarjoe molnarjoe buna ziua va rog sa-mi spune-ti daca in cazul in care suntem 2 administratori la firma 50-50 %, firma este in insolventa prin reorganizare, insolventa ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog cu un raspuns toldo_20 toldo_20 am o mica rugaminte.va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent.am facut un imprumut la unicredit in 2006.dupa ce am platit o perioada am incetet plata pentru ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! insolventa si leasing bliss25 bliss25 Buna ziua. Am nevoie de ajutor: am o masina luata in leasing pe numele firmei la care lucrez. eu nu am putut s-o iau pe numele meu pentru ca in urma cu ceva ... (vezi toată discuția)