avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salut,am si eu o intrebare,baiatul meu a fost inscris ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salut,am si eu o intrebare,baiatul meu a fost inscris la proprietatea ...

Salut,am si eu o intrebare,baiatul meu a fost inscris la proprietatea socrului meu ,la 18 ani I a expirat buletinul,nu vrea socrul sa mai semneze pt el,proprietate pe Romania noi nu avem ,ce I de facut? Statul il amendeaza daca n are act ,dar nu l ajuta in niciun fel sa l obtina ,nu se poate angaja ... pt buletin provizoriu iarasi se cere un control Al politiei la domiciliul socrului ,precum sta acolo , dar socrul spune ca nu sta iar daca nu sta nu I se elibereaza nici cel provizoriu ,deci ce I de facut,il.lasam fara act? Asa pierdut prin lume? I am inchiriat un apartment dar proprietarul nu vrea contract .Deci care ar fi solutia? Are pasaport inca valabil,dar nu l ajuta. Spuneti mi o iesire din situatia in care se afla pentru ca se vorbeste mult dar nu se face nimic pentru astfel de oameni,nu toti au posibilitatea de a cumpara o locuinta,dar nu inseamna ca nu exista,sunt multe persoane care se afla intr o astfel de situatie,si e o problema foarte grava,pe care statul o ignora. Oamenii sufer din cauza birocratiei ,teancurilor de hartii inutile si a,legilor facute prost de oameni incompetenti .Deci care este solutia?
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2024
Vik..., utilizator
Cel mai recent răspuns: Vik... , utilizator 16:43, 25 Octombrie 2024
Soluția e sa închiriați legal o casa și în baza contractului înregistrat la anaf, va faceti buletine. Dacă copilul sta la socru, acolo vizitează politia pt CI provizorie . Vecinii pot confirma ca locuiește acolo, are lucrurile acolo, socrul nu poate minți, dar îl poate da afara. Copilul ar trebui sa locuiască la părinți.
Da, e adevărat ca nu toți oamenii au casa. Dar locuiesc cu chirie.
Nu e nicio birocrație si incompetenta ca ați închiriat de la o persoană care vrea sa eludeze legea, ca să nu plătească impozit.
Revoltat sa fiți pe ala, căruia ii dati niște bani, fără contract.
Soluția e fie sa luați baiatul la dvs, fie sa găsiți o alta ruda, pieten etc, dispus sa îl ia în spațiu.
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2024
raluk0207, utilizator
Va multumesc pt raspuns

raluk0207 a scris:

Da, e adevărat ca nu toți oamenii au casa. Dar locuiesc cu chirie.
Nu e nicio birocrație si incompetenta ca ați închiriat de la o persoană care vrea sa eludeze legea, ca să nu plătească impozit.
Revoltat sa fiți pe ala, căruia ii dati niște bani, fără contract.
Soluția e fie sa luați baiatul la dvs, fie sa găsiți o alta ruda, pieten etc, dispus sa îl ia în spațiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare uzufruct viager georgedoru georgedoru Buna ziua. Am problema cu un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager. Socrii mei ne-a facut acte de vanzare cumparare in urma cu cativa ani pe ... (vezi toată discuția)
Neintelegere cu parintele, stres emotional... nykk nykk Buna ziua! Problema mea se prezinta astfel: socrii mei sunt divortati legal din 1996, dar nici in prezent nu au facu partaj. Socrul s-a mutat la amanta ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie cu clauza de intretinere ankablede ankablede Buna ziua, ma numesc Anca si am o mare problema , sper ca o sa puteti sa-mi dati cateva sfaturi . In naivitatea mea si a sotului meu , la 2 ani dupa moartea ... (vezi toată discuția)