avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Preluare Client Final de Furnizor ...daca sau transmis ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Preluare Client Final de Furnizor ...daca sau transmis documentele necesaare pentru incheierea unui ...

daca sau transmis documentele necesaare pentru incheierea unui contract de furnizare al energiei electrice ,iar dupa aceasta eu nu am semnat contractul de furnizare din cauza unor anexe de la contract,Furnizorul are dreptul sa ma preia ca si client final fara a avea semnatura fizica pe contractul de furnizare???va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2024
gtm.transport, utilizator

Alte discuții în legătură

Serviciul universal energie electrica cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am primit din partea furnizorului de energie electrica o scrisoare prin care mi se solicita ca,pentru societatea comerciala pe care o detin si cu ... (vezi toată discuția)
Contract furnizare energie electrica nicutarasescu nicutarasescu Tatal meu care are grad de handicap si nu se mai poate reprezenta singur,(sora mea are drept de curatela) a semnat un contract de furnizare a energiei ... (vezi toată discuția)
Cateva intrebari ref legea 123/2012 / ordinul nr. 6/2017 Suceveanu Suceveanu Buna ziua ! Am cateva intrebari ref actele normative precitate in titlu: 1. Legea 123/2012 - Legea energiei electrice și a gazelor naturale \"ART. ... (vezi toată discuția)