avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... As vrea să știu cum pot proceda ptr recuperarea unei ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

As vrea să știu cum pot proceda ptr recuperarea unei sume de ...

As vrea să știu cum pot proceda ptr recuperarea unei sume de bani platită unei firme de producție mobilier și care mi le-a adus fară certificat de garanție la livrare și care nu a fost dat nici în urma repetatelor solicitări in acest sens, aduse cu defecte multiple , lipsă canturi in multe locuri, uși neimbinate corespunzător ,etc !
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 12:24, 26 Octombrie 2024
Buna ziua

Adresati-va ANPC (SAL): [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare garantie produs andrei3008 andrei3008 Am dus in garantie pe data de 05.08.2013 un produs la flanco si mi-au zis ca in 7 zile o sa ma sune ca este gata. Azi dupa 12 zile am fost la ei la sediu si ... (vezi toată discuția)
Dreptul la asigurarea in romania a service-ului pentru un produs cumparat in romania laur50 laur50 Am cumparat in Romania un ultrabook care s-a defectat la 3 zile de cand a iesit din garantie. Nici vanzatorul si nici reprezentanta in Romania a ... (vezi toată discuția)
Lnlocuire telefon pe garantie shakuri shakuri Buna ziua. In luna iunie 2016 am achizitionat, prin prelungire abonament ,de la RDS-RCS un telefon android. Chiar din prima zi de folosire am observat un ... (vezi toată discuția)