avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dețin un teren care a fost parțial sectionat, prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dețin un teren care a fost parțial sectionat, prin schimbarea ...

Dețin un teren care a fost parțial sectionat, prin schimbarea cursului vai. Va rog să îmi spuneți, cui aparțin malurile daca valea a dislocat terenul pe care îl dețin și am proprietate de ambele părți și cui aparține matca veche? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Terenul care nu apare ca domeniu public, ce statut are? dum13 dum13 Am moștenit în mediul rural o parcela de teren pe care mi-am plantat o livadă. Accesul îl am pe o poteca, vale (pe vremuri), care din păcate frecvent e ... (vezi toată discuția)
Constituire drept de proprietate prin legea 10/2001 daria_m daria_m Buna ziua, Detin in proprietate un apartament intr-un imobil cu 3 apartamente si de asemenea, detin in proprietate un teren , ambele la aceeasi adresa. Intre ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune Cristina Florea Cristina Florea Parintii mei detin o proprietate cu acte legale. In jurul proprietatii, detin fara acte, desi ingrijesc locul din anii 60, o anumita suprafata de teren. Dorim ... (vezi toată discuția)