avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... !!!Reținut permis cu autorizație valabila Buna ziua, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

!!!Reținut permis cu autorizație valabila Buna ziua, in urma achiziționării unui autoturism nou de la ...

Buna ziua, in urma achiziționării unui autoturism nou de la reprezentata, in data 28.05.2024 de am fost oprit de poliție și mi s-a reținut carnetul de conducere plus dosar penal pe motiv că mașina nu ar avea autorizație de circulație valabila, deși aveam autorizație de circulație provizorie valabilă până la data de 24.06. 2024 deci mai aveam o lună la dispoziție sa înmatriculez mașina. Aștept plasarea cazului, toate organele competente au înțeles că nu am nicio vina însă se întârzie foarte mult și am.nevoie urgenta sa ies din tara unde am nevoie de permis. Poliția a dat vina pe reprezentanta, iar reprezentanta pe poliție, eu am rămas fără carnet și cu foarte multe probleme grave din aceasta cauza. Ce pot face???
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2024
Cataper, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis retinut- prelungirea dovezii simonetta simonetta Datele preblemei: Mi-am cumparat o masina noua in leasing, am circulat cu ea si m-a oprit politia , s-a constatat ca aveam numerele expirate, mi-a fost retinut ... (vezi toată discuția)
Neinlocuirea numerelor de inmatriculare provizorii 67chv 67chv Dintr-o greseala impardonabila mi s-a retinut permisul si acum astept decizia Parchetului. Acum o saptamina, din neatentie, am plecat din parcare pe drumuri ... (vezi toată discuția)
Abuz in functie sau nu? yaya yaya As dori, daca poate cineva sa ma ajute cu o informatie. Am fost oprita de catre un agent de circulatie deoarece masina pe care o conduceam avea placutele de ... (vezi toată discuția)