avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua , am primit o amendă pentru rovinietă în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua , am primit o amendă pentru rovinietă în Austria ...

Bună ziua , am primit o amendă pentru rovinietă în Austria , eu fiind plecat în concediu nu am avut cum să aflu de acest lucru , când am primit plicul era prea târziu pentru plată și am primit înștiințare ca va fi trimis în instanță , la ce mă pot aștepta ? Până nu primesc amenda nouă pot conduce pe teritoriul lor ?
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2024
erik229, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 14:23, 26 Octombrie 2024
Buna ziua

Cei din Ungaria si Austria dau in general aceste amenzi la colectie catre societati romanesti de recuperare (Inkasso) care vor incepe sa va hartuiasca sa platiti o suma mult mai mare decat amenda plus penalitatile austriece.

Luati legatura cu direct cu austriecii: [ link extern ] /

Explicati-le situatia si vedeti ce pasi va indruma sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)
Vreau să plătesc amenda primita Dorina J Dorina J Am primit înștiințare de amendă că am circulat pe teritoriul Ungariei cu vignetă necorespunzătoare tipului de autovehicul. am achiziționat vigneta in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că ... Cristina992 Cristina992 Bună ziua! Am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că am săvârșit o încălcare a normelor de circulație în Austria în data de 30.11.2023. Nu am ... (vezi toată discuția)