Vă mulțumesc pentru informațiile și documentele oferite. Am parcurs o parte din materialul despre drepturile angajaților în cazuri de hărțuire la locul de muncă, iar acesta m-a ajutat să înțeleg mai bine aspectele legale și opțiunile pe care le am. Totuși, mă confrunt cu o problemă delicată în ceea ce privește decizia de a depune o reclamație formală de hărțuire.
Un avocat consultat anterior mi-a recomandat să fiu extrem de precaută, deoarece o reclamație fără dovezi clare și bine documentate ar putea să fie folosită împotriva mea, chiar și ca motiv de concediere. Mă tem că, dacă probele mele vor fi considerate insuficiente sau contestate de angajator, acest pas ar putea să-mi pună locul de muncă în pericol.
Aș aprecia foarte mult dacă mi-ați putea oferi sfaturi suplimentare despre cum să procedez pentru a minimiza riscurile. Există măsuri de precauție pe care le pot lua pentru a mă asigura că sunt protejată pe parcursul acestui demers?
Vă mulțumesc încă o dată pentru sprijinul dvs. și aștept cu interes recomandările pe care le puteți oferi în această situație.
Cornel Vasile a scris:
Gasiti detalii aici
[ link extern ]