avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuirea la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuirea la locul de munca

Buna ziua! Mă aflu într-o situație dificilă la locul de muncă, pe care aș dori să o discut cu un avocat specializat în dreptul muncii.
În prezent, fac față unor presiuni considerabile din partea a trei superiori, care par să caute motive pentru a mă da afară. Aceștia îmi trimit constant email-uri cu observații despre munca mea, chiar și pentru greșeli minore. De asemenea, o a treia șefă, care este ierarhic superioară șefei care a început această hărțuire, si sustine ca ea este de partea mea dar crede ca pierdem.....îmi spune frecvent că trebuie să îmi găsesc urgent un alt loc de muncă. Ea critică CV-ul meu, afirmând că nu este bine structurat, dar în același timp mă întreabă în fiecare zi dacă am început să caut altceva de muncă.
În plus, am impresia că HR-ul nu este de partea mea. Nu am avut nicio înțelegere cu ei, dar știu că nu voi avea sprijin acolo, simt că sunt într-o situație de „stat în stat”.
Incerc să respect toate indicațiile primite și să refac lucrările în funcție de observațiile necontenite pe care le primesc, uneori nesemnificative ca importanță, și caut să duc la bun sfârșit toate termenele stabilite de acești superiori.
Această situație îmi afectează starea psihică, resimt un stres puternic și dificultăți în a-mi concentra atenția asupra căutării unui nou loc de muncă.
In zilele când venim la birou, șefele se poartă cu mine foarte mieros, dar cea de-a treia șefă, care susține că este de partea mea, îmi spune că mă vorbesc de rău la ea și că îi aduc tot timpul argumente cum că nu sunt bună pentru poziția pe care o ocup și că nu-mi fac treaba bine. Deși eu sunt în această companie de 5 ani, problemele acestea au început să devină atât de intense doar în ultima lună. Totuși, am sesizat problemele încă de când au venit cele două șefe la conducere, acum un an și jumătate. Până atunci, nu am avut asemenea dificultăți.
Mă tem că în perioada de evaluare de la sfârșitul anului voi primi feedback negativ care ar putea justifica o concediere.
Aș dori să aflu:
1. Care sunt drepturile mele în această situație?
2. Ce pași ar trebui să urmez pentru a mă proteja?
3. Ce fel de documente ar trebui să adun pentru a susține o eventuală plângere? Am păstrat email-uri și fac minută după fiecare întâlnire cu șefii, dar nu sunt sigură dacă acestea sunt suficiente.
4. Care ar fi cele mai bune strategii pentru a gestiona această situație pe termen scurt și lung?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsul dumneavoastră.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Octombrie 2024
elyn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:07, 26 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti detalii aici
[ link extern ]
Vă mulțumesc pentru informațiile și documentele oferite. Am parcurs o parte din materialul despre drepturile angajaților în cazuri de hărțuire la locul de muncă, iar acesta m-a ajutat să înțeleg mai bine aspectele legale și opțiunile pe care le am. Totuși, mă confrunt cu o problemă delicată în ceea ce privește decizia de a depune o reclamație formală de hărțuire.
Un avocat consultat anterior mi-a recomandat să fiu extrem de precaută, deoarece o reclamație fără dovezi clare și bine documentate ar putea să fie folosită împotriva mea, chiar și ca motiv de concediere. Mă tem că, dacă probele mele vor fi considerate insuficiente sau contestate de angajator, acest pas ar putea să-mi pună locul de muncă în pericol.
Aș aprecia foarte mult dacă mi-ați putea oferi sfaturi suplimentare despre cum să procedez pentru a minimiza riscurile. Există măsuri de precauție pe care le pot lua pentru a mă asigura că sunt protejată pe parcursul acestui demers?
Vă mulțumesc încă o dată pentru sprijinul dvs. și aștept cu interes recomandările pe care le puteți oferi în această situație.
Cornel Vasile a scris:

Gasiti detalii aici
[ link extern ]

O reclamatie fara dovezi nu poate fi motiv de concediere , ci cel se pot exercita presiuni ca sa va dati demisia .

Concedierea presupune mai multe etape ...dvs trebuie sa strageti cat mai multe dovezi despre situatia in sine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie facuta de o colega MonaFlu MonaFlu Reclamatie facuta de o colega**** Buna, Astazi am avut o intrevedere cu managerul de la HR si cu una dintre Junior HR. In aceasta sedinta mi s-a adus la ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala la locul de munca Ana_dana Ana_dana Problema mea este ca seful meu ma hartuieste moral la locul de munca. Mai exact, pune presiune pe mine sa ma mut in alt departament, chiar imi aduce la ... (vezi toată discuția)
Utilizare user diferit pentru logare iipescu iipescu Buna, Seful meu ma pune sa ma loghez cu userul altui coleg in loc sa ceara rezolvarea problemelor cu userul meu la echipa de IT. Este legal sa folosesc un ... (vezi toată discuția)