avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ucidere din culpa- malpraxis medical , judecătorul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ucidere din culpa- malpraxis medical , judecătorul din camera ...

Ucidere din culpa- malpraxis medical , judecătorul din camera preliminara a intors dosarul la parchet pentru continuarea cercetărilor privind infractiunea de ucidere din culpa alin 1 Normal culpa medicala nu este sanctionata de alin 2?

Alte discuții în legătură

Clasare cauza de malpraxis medical prin prescriptia raspunderii penale Marcel2017 Marcel2017 Va supun atentiei urmatoarea spetă de malpraxis medical: Am depus plangere împotriva soluţiei de clasare cuprinsă în Ordonanţa nr.... emisă de ... (vezi toată discuția)
Plangere clasare cauză penală întrucât a intervenit prescriptia ... Marcel2017 Marcel2017 Plangere clasarea cauzei penale întrucât a intervenit prescriptia räspunderii penale. In 2015 a intervenit decesul victimei cu suspiciune de malpraxis, in ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa aceasta solutie? utilizator16eu utilizator16eu Daca puteti sa ma lamuriti si in chestiunea aceasta. Am facut o plangere solutiei de neurmarire/netrimitere in judecata a spitalului roman. Am fost la ... (vezi toată discuția)