avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna \"Repune cauza pe rol. Cu cale de atac ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna "Repune cauza pe rol. Cu cale de atac odata cu fondul." ...

Buna ziua, am primit o citatie in care sunt anuntat ca se repune cauza pe rol, cu cale de atac odata cu fondul. La ce se refera sintagma "Cu cale de atac odata cu fondul"? Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Octombrie 2024
thevlach, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 26 Octombrie 2024
Incheierea prin care s-a dispus repunerea pe rol se va ataca odata cu hotararea pronuntata asupra fondului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs împotriva încheierii prin care s-a respins cererea de ... exco exco Recurs împotriva încheierii prin care s-a respins cererea de suspndare a judecării cauzei? Vreau să ştiu dacă este admisibil un astfel de recurs. ... (vezi toată discuția)
Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)
Soluția este: ,,repune cauza pe rol, pentru a pune în discuția părților calificarea caii de atac.'' Îmi poate explica cineva ce presupune asta, concret? steflea steflea Buna seara , O contestatie la executare , la judecata pe fond , dosarul se suspenda pentru lipsa partilor , cu recurs pe perioada suspendarii ; nu am stiut ... (vezi toată discuția)