avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună dimineața!Dacă vecina de lângă mine sună ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună dimineața!Dacă vecina de lângă mine sună frecvent ...

Bună dimineața!Dacă vecina de lângă mine sună frecvent pe 112 și nu constată nimic la fața locului de ce nu primește amendă?
Cel mai recent răspuns: Tortura , utilizator 20:55, 30 Noiembrie 2024
Bună seara!
Cel mai bine ar fi să-i întrebați pe cei care vin la fața locului.
Succes și numai de bine!
buna seara! pentru ce problema suna, mai exact?
Că mătur curtea,că fac grătar, că tai ceva conform programului,multe nimicuri care sunt firești

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când poliția nu mai poate face nimic, ce pot face eu? euaceeasi euaceeasi Buna ziua......Vecinul din spatele curtii mele este decedat de 4 ani, proprietatea in acesti ani a fost parasita de mostenitori. Initial urmasii au vrut sa ... (vezi toată discuția)
Ai voie sa faci gratar in curte, intre case, la p+1+mansarda? ContSters88537 ContSters88537 Buna seara, am o intrebare legata de gratarul in curte si de protectia mediului. Daca unul dintre coproprietari, face frecvent gratare in curtea aflata in ... (vezi toată discuția)
Tulburare liniste publica Mircea2019 Mircea2019 BUNA ZIUA LOCUIESC LA CASA SI IN FIECARE SEARA DE LA 21.30-22 PANA LA 0.30, 1, 2 NOAPTEA VECINII MEI PUN MUZICA LA MAXIM SI INCING GRATARUL. TREBUIE SA STAU ... (vezi toată discuția)