avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua as avea o întrebare,daca am o bancă si 4 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua as avea o întrebare,daca am o bancă si 4 IFN și ...

Buna ziua as avea o întrebare,daca am o bancă si 4 IFN și nu mai pot plati se face poprire pe salariu și cât pot să-mi oprească ,pe locuință daca este 50/50 se poate face sechestru?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:53, 27 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe salariu vă pune poprire de maxim 50%, iar imobilul poate fi executat doar pe cota dvs parte de 50%.
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
Dar dacă plătesc din salariu mai îmi pune sechestru pe apartament?
Da, dar numai daca datoria depaseste valoarea de 10.000 lei.
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire datorie finante man4ice man4ice Buna ziua. Doresc sa cumpar un apartament pe numele meu. Am niste datorii la finante de la niste amenzi administrative ... aprox 6.000 lei . Fapt pentru ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul mai multor executări silite dacă debitorul nu a girat niciun împrumut cu bunuri mobile sau imobile? Alexandru9314 Alexandru9314 Buna ziua, Am 3 intrebari: 1. In cazul mai multor executari silite (cateva IFN-uri + o banca) maximul care se poate lua din salariu este de 1/2? 2. Se ... (vezi toată discuția)
Executare silita in curs si proprietate mostenita silvia77 silvia77 Buna ziua. De aproximativ un an am fost executata silita pt un credit restant si am o poprire pe salariu care vireaza lunar banii in contul bancii. Am o ... (vezi toată discuția)