avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, nu am cale de acces la o livadă, în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, nu am cale de acces la o livadă, în trecut a existat ...

Bună ziua, nu am cale de acces la o livadă, în trecut a existat o casă bătrânească și acum nu mai am acces pe nicăieri să ajung la acea suprafață de teren. Mă interesează un avocat din zona Sv-Bt și dacă aveți idee care ar fi onorariul? Cineva mi-a spua 3000 lei pentru a se face cale de acces, este exagerat. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:50, 27 Octombrie 2024
((((Este un preț decent,de provincie.In București preturile Sunt mult mai mari.Intrebati mai mulți av dar greu de crezut ca se vor inhama la un proces care durează aproximativ un an ,un an și jumatate, necesita realizatea unei expertize ,prezenta la termene, etcetc.Drumul dvs de acces necesita și costuri..Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren extravilan !?!? plopadrian plopadrian Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu achizitionarea a 0.5ha pamant extravilan: Pamantul se afla intr-o localitate in care pretul este foarte ... (vezi toată discuția)
Preturi iesire in indiviziune vali_085 vali_085 Buna ziua! Va rog pe acesta cale sa imi oferiti niste preturi pt un proces de iesire in indiviziune pt o garsoniera situata in Bucuresti , Vitanul vechi. ... (vezi toată discuția)
Neintelegere intre frati iceparu iceparu In urma decesului parintilor am mostenit o casa la tara si teren intravilan.Declarativ amandoi vrem sa vindem dar unul pretinde un pret exagerat ce face ... (vezi toată discuția)