avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... REZIDENTA in Romania-PERIOADA SI DREPTURI
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

REZIDENTA in Romania-PERIOADA SI DREPTURI

BUNA tuturor si mii de multumiri pt. raspunsurile primite!
Am reusit sa ne casatorim(eu cu cetateanul egiptean)aici,in Romania.(sunt romanca):D
In curand vom avea si rezidenta si am vrea sa stim despre tipuri de rezidenta(perioade) .Am mai vrea sa stim ce drepturi are ca rezident..Ce mai urmeaza dupa asta?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: laraiva , utilizator 13:18, 20 Februarie 2010
Casa de piatra!
Pana la urma cum ati supralegalizat actele?

Sotul poate solicita viza pe 5 ani, cu ajutorul careia va domicilia in Romania si va calatori cu dvs. in statele UE. Va recomand sa consultati site-ul Oficiului Roman pt Imigrari : www.ori.mai.gov.ro
Salutari din nou!
Sa formulez altfel:
Care sunt drepturile unui rezident in Romania din afara Europei(in cazul nostru,Egipt).Are dreptul sa lucreze si in alta tara in afara de Romania?Sotul meu are carte de rezidenta pe 2 ani...
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 21 Februarie 2010
laraiva, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt disperata!ajutor!pt viza unui cetatean egiptean cu care vreau sa ma casatoresc in romania laraiva laraiva I s-a dat viza de aici,dar acolo i s-a cerut la ambasada un cont de 50 de euro pe zi,pt perioada ,,vizitei\'\'.Ma intreb cu furie de ce nu sunt reglementari ... (vezi toată discuția)
Casatorie (romanca cu un albanez) clarasimulea clarasimulea v-as ruga sa-mi raspundeti la o intrebare: daca o romanca se casatoreste cu un cetatean strain, pe teritoriul tarii noastre, cat trebuie sa astepte cetateanul ... (vezi toată discuția)
Obtinere pasaportului romanesc de catre un cetatean tunisian corina_mg corina_mg Dupa casatoria unui cetatean tunisian cu o romanca acesta isi poate face pasaport romanesc sau nu?dupa casatorie acesta poate circula in europa? (vezi toată discuția)