avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat la un cabinet stomatologic?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat la un cabinet stomatologic?

Buna ziua,
am un cabinet stomatologic si nustiu daca pot da chitanta de mana sau imi trebuie casa de marcat? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: nichita , utilizator 07:32, 28 Octombrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat 05Vali63 05Vali63 Sunt expert evaluator ANEVAR. M-am inregistrat ca PFA la RC, cod CAEN 7022, apoi am fost luat in evidenta la Adm Financiara. Tinand seama de obiectul de ... (vezi toată discuția)
Cmi- chitante sau casa de marcat? cactusul cactusul As vrea sa stiu daca intr-un cabinet stomatologic (CMI), pentru lucrarile efectuate pacientilor, este corect sa se taie chitante pentru plati efectuate cu ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat cmi(cabinet medical individual) Baciulucianemanuel Baciulucianemanuel Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca din 2019 este obligatorie casa de marcat la cabinet medical individual (CMI)?...Nu se poate ca pana acum cu chitantier? (vezi toată discuția)